Οι Blind Guardian Κυκλοφορούν Τριπλό Live Δίσκο


Οι Blind Guardian ανακοίνωσαν την κυκλοφορία της νέας τους δουλειάς!

Το γνωστό συγκρότημα, που θα έρθει στη χώρα μας φέτος το καλοκαίρι, θα κυκλοφορήσει ένα τριπλό live album, το οποίο θα εμπεριέχει υλικό από τη Ευρωπαϊκή περιοδεία που έκαναν το 2015. Εκτός όμως από τριπλό cd μπορείτε να το βρείτε και σε τετραπλό βινύλιο. Το όνομα αυτού του project είναι "Live Beyond The Spheres" και θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου.

Το tracklist του "Live Beyond Τhe Spheres":

01. The Ninth Wave
02. Banish From Sanctuary
03. Nightfall
04. Prophecies
05. Tanelorn
06. The Last Candle
07. And Then There Was Silence

01. The Lord Of The Rings
02. Fly
03. Bright Eyes
04. Lost In The Twilight Hall
05. Imaginations From The Other Side
06. Into The Storm
07. Twilight Of The Gods
08. A Past And Future Secret
09. And The Story Ends

01. Sacred Worlds
02. The Bard’s Song (In The Forest)
03. Valhalla
04. Wheel Of Time
05. Majesty
06. Mirror Mirror

Steve Xanthis

You Might Also Like


Popular Posts

Φόρμα επικοινωνίας