Δύο Νέα Album Από Τον Jack White!


Ο Jack White ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων album!

Ο γνωστός μουσικός ενημέρωσε τους fans τους για τις δύο νέες κυκλοφορίες που έρχονται στην αγορά μετά το "Boarding House Reach" που είχε κυκλοφορήσει πριν από τέσσερα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ο Jack White θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου το "Fear Of The Dawn" και στις 22 Ιουλίου το "Entering Heaven Alive", τα οποία ηχογραφήθηκαν αμφότερα στα Third Man Studio του White.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα tracklist και τα εξώφυλλα από τα δύο νέα album του Jack White:

Το tracklist του "Fear Of The Dawn":

1. Taking Me Back
2. Fear Of The Dawn
3. The White Raven
4. Hi-De-Ho (W/ Q-Tip)
5. Eosophobia
6. Into The Twilight
7. Dusk
8. What’s The Trick?
9. That Was Then, This Is Now
10. Eosophobia (Reprise)
11. Morning, Noon And Night
12. Shedding My Velvet

Το tracklist του "Entering Heaven Alive":

1. A Tip From You To Me
2. All Along The Way
3. Help Me Along
4. Love Is Selfish
5. I’ve Got You Surrounded (With My Love)
6. Queen Of The Bees
7. A Tree On Fire From Within
8. If I Die Tomorrow
9. Please God, Don’t Tell Anyone
10. A Madman From Manhattan
11. Taking Me Back (Gently)

Αυτές οι δύο κυκλοφορίες λοιπόν, έρχονται να προστεθούν στο νέο τραγούδι του Jack White που είχε κυκλοφορήσει πριν από λίγες ημέρες και άκουγε στο όνομα "Taking Me Back".

Steve Xanthis

You Might Also Like


Popular Posts

Φόρμα επικοινωνίας