Οι Stereophonics Κυκλοφορούν Νέο Album


Οι Stereophonics ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους album!

Το γνωστό συγκρότημα πρόκειται να κυκλοφορήσει το διάδοχο του "Keep The Village Alive" που κυκλοφόρησε το 2015. Το όνομα του νέου δίσκου είναι "Scream Above The Sounds" και θα βρίσκεται στην αγορά στις 3 Νοεμβρίου.

Το tracklist του "Scream Above The Sounds":

01.    Caught By The Wind
02.    Taken A Tumble
03.    What’s All The Fuss About?
04.    Geronimo
05.    All In One Night
06.    Chances Are
07.    Before Anyone Knew Our Name
08.    Would You Believe?
09.    Cryin’ In Your Beer
10.    Boy On A Bike
11.    Elevators

Steve Xanthis

You Might Also Like


Popular Posts

Φόρμα επικοινωνίας