Οι Alter Bridge Κυκλοφορούν Νέο Live Album Και Ντοκιμαντέρ


Οι Alter Bridge κυκλοφορούν ένα νέο live album μαζί με ένα ντοκιμαντέρ!

Το γνωστό συγκρότημα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει ένα live album από τη συναυλία που είχε δώσει στη O2 Arena στο Λονδίνο. Η μπάντα ανέφερε τα εξής σχετικά με το συγκεκριμένο project: «Στις 24 Νοεμβρίου του 2016 δώσαμε το μεγαλύτερο headline gig της καριέρας μας στην O2 Arena του Λονδίνου. Ήταν μια εκπληκτική βραδιά κάτι που μας δημιούργησε την ανάγκη να τη μοιραστούμε μαζί σας. Σε συνεργασία λοιπόν με την Napalm Records σας παραδίδουμε όχι απλώς ένα live άλμπουμ αλλά μια full-length "Rarities" συλλογή, με τα καλύτερά μας κομμάτια αλλά και μερικά τα οποία δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ».

Το live album ονομάζεται "Alter Bridge: Live at the O2 Arena + Rarities" και θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου.

Το tracklist του "Alter Bridge: Live at the O2 Arena + Rarities":

Disc 1
1. The Writing On The Wall
2. Come To Life
3. Addicted Pain
4. Ghost Of Days Gone By
5. Cry Of Achilles
6. The Other Side
7. Farther Than The Sun
8. Ties That Blind
9. Water Rising
10. Crows On A Wire
11. Watch Over You (Solo Acoustic)

Disc 2
12. Isolation
13. Blackbird
14. Metalingus
15. Open Your Eyes
16. Show Me A Leader
17. Rise Today
18. Poison In You Veins
19. My Champion
"B-Sides and Rarities" - Disc 3
20. Breathe
21. Cruel Sun
22. Solace
23. New Way To Live
24. The Damage Done
25. We Don’t Care At All
26. Zero
27. Home
28. Never Born To Follow
29. Never Say Die (Outright)
30. Symphony Of Agony (The Last Of Our Kind)

Περιλαμβάνει ένα ντοκιμαντέρ βασισμένο στα παρασκήνια του show με συνεντεύξεις του συγκροτήματος αλλά και των συντελεστών της βραδιάς.

Steve Xanthis

You Might Also Like


Popular Posts

Φόρμα επικοινωνίας