Οι Eagles Of Death Metal Κυκλοφορούν Το "Live In Paris"


Το γνωστό συγκρότημα πρόκειται να κυκλοφορήσει σε CD/DVD την ιστορική αυτή συναυλία!

Στις 16 Φεβρουαρίου του 2016 οι Eagles Of Death Metal έδιναν συναυλία στο θέατρο Bataclan και η συγκεκριμένη συναυλία σημάδεψε την ιστορία της μπάντας και του Παρισιού, λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης που έγινε. Το συγκρότημα λοιπόν αποφάσισε να κυκλοφορήσει αυτή τη συναυλία σε CD/DVD, το οποίο έχει τον τίτλο "I Love You All The Time – Live At The Olympia In Paris" και θα είναι στην αγορά στις 4 Αυγούστου.

Το tracklist του "I Love You All The Time – Live At The Olympia In Paris":

01.    Intro: Il Est Cinq Heures, Paris S’Eveille
02.    I Only Want You
03.    Don’t Speak (I Came To Make A Bang!)
04.    So Easy
05.    Complexity
06.    Whorehoppin’ (Shit, Goddamn)
07.    I Love You All The Time
08.    Cherry Cola
09.    The Reverend
10.    Got A Woman
11.    I Got A Feelin’ (Just Nineteen)
12.    Stuck In The Metal
13.    Miss Alissa
14.    I Like To Move In The Night
15.    Secret Plans
16.    Wannabe In L.A
17.    Bag O’ Miracles
18.    Save A Prayer
19.    I Want You So Hard (Boy’s Bad News)
20.    Speaking In Tongues

Steve Xanthis

You Might Also Like


Popular Posts

Φόρμα επικοινωνίας