Οι Styx Κυκλοφορούν Νέο Album


Οι Styx επιστρέφουν μετά από 14 χρόνια!

Το γνωστό συγκρότημα ανακοίνωσε το νέο του album, το οποίο είναι ο διάδοχος του "Cyclorama" που κυκλοφόρησε το 2003. Ο νέος αυτός δίσκος έχει τίτλο "Mission" και θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου.

Το tracklist του "Mission":

01. Overture
02. Gone Gone Gone
03. Hundred Million Miles From Home
04. Trouble At The Big Show
05. Locomotive
06. Radio Silence
07. The Greater Good
08. Time May Bend
09. Ten Thousand Ways To Be Wrong
10. Red Storm
11. All Systems Stable
12. Khedive
13. The Outpost
14. Mission To Mars

Steve Xanthis

You Might Also Like


Popular Posts

Φόρμα επικοινωνίας