Ο Roger Waters Κυκλοφορεί Νέο Album


Ο Roger Waters επιστρέφει!

Ο γνωστός μουσικός και πρώην μέλος των Pink Floyd επιστρέφει με ένα νέο album έπειτα από 25 χρόνια. Το album αυτό θα περιέχει 12 νέα κομμάτια και θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουνίου μέσω της Columbia Records με τον τίτλο "Is This The Life We Really Want?".

Το tracklist του "Is This The Life We Really Want?":

1. When We Were Young
2. Deja Vu
3. The Last Refugee
4. Picture That
5. Broken Bones
6. Is This the Life We Really Want?
7. Bird In A Gale
8. The Most Beautiful Girl
9. Smell The Roses
10. Wait For Her
11. Oceans Apart
12. Part Of Me Died

Steve Xanthis

You Might Also Like


Popular Posts

Φόρμα επικοινωνίας