Ο Bob Dylan Κυκλοφορεί Νέο Album


Ο νέος δίσκος του Bob Dylan είναι γεγονός και είναι τριπλός!

Ο θρυλικός μουσικός πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο του δίσκο, ο οποίος είναι ο 38ος solo δίσκος και πρόκειται για ένα project που θα αποτελείται από τρία CD! Στο νέο αυτό album ο Bob Dylan αποφάσισε να ασχοληθεί με διασκευές κλασικών κομματιών όπως έκανε και στις προηγούμενες δουλειές του.

Το νέο album του Bob Dylan ονομάζεται "Triplicate" και θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου.

To tracklist:
Disc 1 – ’Til the Sun Goes Down

Side 1
1. I Guess I’ll Have to Change My Plans
2. September of My Years
3. I Could Have Told You
4. Once Upon a Time
5. Stormy Weather

Side 2
1. This Nearly Was Mine
2. That Old Feeling
3. It Gets Lonely Early
4. My One and Only Love
5. Trade Winds

Disc 2 – Devil Dolls

Side 1
1. Braggin’
2. As Time Goes By
3. Imagination
4. How Deep Is the Ocean
5. PS I Love You

Side 2
1. The Best Is Yet to Come
2. But Beautiful
3. Here’s That Rainy Day
4. Where Is the One
5. There’s a Flaw in My Flue

Disc 3 – Comin’ Home Late
Side 1
1. Day In, Day Out
2. I Couldn’t Sleep a Wink Last Night
3. Sentimental Journey
4. Somewhere Along the Way
5. When the World Was Young

Side 2
1. These Foolish Things
2. You Go to My Head
3. Stardust
4. It’s Funny to Everyone But Me
5. Why Was I Born?

Steve Xanthis

You Might Also Like


Popular Posts

Φόρμα επικοινωνίας